Reglering av utlånade fordon

”Reglering vid utlånade fordon”

Inlägg

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.

Vem äger bil med registreringsnummer?

Fordonsuppgifter direkt online från olika aktörer

Att inhämta uppgifter om fordon och deras ägare är nu mer okomplicerat än någonsin, med svar som bara är några musklick bort. Transportstyrelsen upprätthåller ett omfattande register som omfattar alla fordon och deras ägare som är registrerade i Sverige. Denna information är tillgänglig för alla som nyttjar de många söktjänsterna som finns. Om du önskar information om ett specifikt fordon kan du enkelt tillgå detta antingen genom Transportstyrelsens egen webbplats eller via andra enkla alternativ som exempelvis sökfältet här ovan, du kommer du att skickas vidare till en av de många tjänster som tillhandahåller uppgifter om bilägare m.m.

Genom att endast ange fordonets registreringsnummer kan du snabbt få fram upplysningar som bilens modell, tillverkningsår, färg, vikt, typ av bränsle samt en uppskattning av körsträckan. Efter att denna grundläggande information visas, har du möjlighet att klicka dig vidare för att utforska ytterligare detaljer om bilens nuvarande ägare eller ta reda på antalet tidigare ägare baserat på data från bilregistret.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd, avtal, fullmakt, intyg, medgivande m.m. och gäller för utlånade fordon.

Gäller för både privatpersoner och företag.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.