Reglering av utlånade fordon

”Berättelser från kunder om Brukarkortet”

Omdömen

Ta del av berättelser från både privatpersoner och företag genom att läsa deras recensioner om brukarkort för fordon.

Ett brukarkort för fordon har i många fall visat sig vara en lyckad investering då det bl.a. har skapat ansvarsfulla människor ute på våra vägar. Läs och ta del av unika historier om hur ett brukarkort för fordon har hjälpt till i olika situationer.

Ett bevis som kan användas i domstol

Ett brukarkort för fordon har visat sig vara ett bra komplement att använda sig av vid behov i domstol. Det kan gälla tvister, beslag av bilar, utmätning av bilar och mycket mer.

– Omdöme från kund

Sparar in på pengar

Pengar som gick till reparation, parkeringsböter, självrisk m.m. kan nu gå till något viktigare när de anställda brur sig om bilarna.

Brukarkort för fordon har ställt om mentalitet för våra anställda med ett större ansvarstagande för våra bilar.

– Omdöme från kund

Välmående företag med ansvarsfördelning

Brukarkort för fordon skapar en bra ansvarsfördelning som i sin tur skapar ett välmående företag med anställda som bryr sig om företagets bilar.

– Omdöme från kund

Vem ansvarar för vad

Vi får minst ett antal felparkeringsavgifter varje dag på våra fordon och med brukarkortet så regleras det rätt bra i vem som är ansvarig för att betala dessa.

– Omdöme från kund

Färre bötesbelopp

Vi har klart fått färre felparkeringsavgifter på våra fordon efter att ha införskaffat och tecknat brukarkort för våra anställda.

– Omdöme från kund

Ansvarsfulla fordonsförare

Brukarkort för fordon skapar ansvarsfulla bilförare på våra vägar där förare som har tecknat ett brukarkort-avtal visar allt större respekt för våra medtrafikanter vilket i sin tur skapar en säkrare trafikkultur.

– Omdöme från kund