Reglering av utlånade fordon

”Reglering vid utlånade fordon”

Inlägg

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.

Strandvägen i Stockholm

Strandvägen är en gata i Stockholms innerstad på Östermalm. Den sträcker sig cirka 1,3 kilometer. Gatan är har en kajpromenad vid Ladugårdslandsviken och Djurgårdsbrunnsviken, känd som Strandvägskajen.

Visste du att Strandvägen tidigare bar ett helt annat namn? Strandvägen hette tidigare Ladugårdslands Strandgata. Då var den en svårtillgänglig gata med nedgångna byggnader och skjul.

Strandvägen var en av de första gatorna i Stockholm som trafikerades av spårvagn, med hästdragna vagnar, när trafiken till Djurgården startade år 1877. År 1910 lades nya spår för den elektriska spårvagnstrafiken. När högertrafiken infördes 1967 lades spårvagnstrafiken ned och spåren togs senare bort. Under början av 1990-talet anlades nya spår inför lanseringen av Djurgårdslinjen 1991. Sedan 2010 trafikeras Strandvägen av både vanlig spårvagnstrafik och veteranvagnar. Veteranvagnarna kör främst under sommarhalvåret.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd, avtal, fullmakt, intyg, medgivande m.m. och gäller för utlånade fordon.

Gäller för både privatpersoner och företag.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.