Reglering av utlånade fordon

”Reglering vid utlånade fordon”

Inlägg

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.

Information om Knivsta Bilhall

Knivsta Bilhall är en bilåterförsäljare baserad i Knivsta. Under 2023 uppnådde de en god omsättning på 67 miljoner kronor.

Knivsta Bilhall betonar sitt åtagande att behandla sina kunder med respekt och ödmjukhet. De lyssnar aktivt på kundernas behov och arbetar för att erbjuda de bästa lösningarna. Företaget tror på att skapa nöjda och väl omhändertagna kunder, vilka utgör grunden för deras framgång. De ser varje kund som en värdefull del av gemenskapen och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Utan sina kunder existerar inte Knivsta bilhall.

Recensioner

Knivsta bilhall har fått positiva omdömen på Google, med ett imponerande betyg på 4,6 stjärnor av 5. De flesta kunder uttrycker en mycket tillfredsställande upplevelse och är nöjda med både arbetet, bemötandet och servicen. Slutligen, många av dem som recenserar företaget rekommenderar varmt Knivsta bilhall.

Länkar till Knivsta Bilhall

Här kan du klicka dig vidare till Knivsta bilhalls webbplats eller butiker som de har på Blocket, Bilweb eller bytbil.

Öppettider och adress

Adress: Trunstavägen 37, 741 90 Knivsta (Klicka för Google maps)

Telefon: 018-34 13 34

Öppettider
måndag 08–17
tisdag 08–17
onsdag 08–17
torsdag 08–17
fredag 08–16
lördag stängt
söndag stängt

Öppettiderna kan variera beroende på helg och röda dagar.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd, avtal, fullmakt, intyg, medgivande m.m. och gäller för utlånade fordon.

Gäller för både privatpersoner och företag.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.