Reglering vid utlånade fordon

”Brukarkort, tillstånd köra någon annans fordon”

Inlägg

Vem äger Bilen – Gratis tjänst för att se ägaruppgifter

Brukarkort för fordon: Reglering vid utlånade fordon. Ett brukarkort finns till för dig som kör en bil som du själv inte äger. Gäller för privatpersoner och företag. Läs mer.

Välkommen till fordonsuppgifts- och ägarsökningstjänst – helt gratis!

Här får du tillgång till ett effektivt sökverktyg som levererar detaljerad information om fordon och deras ägare. Ange ett registreringsnummer och få omedelbar tillgång till uppdaterad och precis information om fordonet – fyll bara i sökfältet med ett registreringsnummer så kommer massvis med information fram om fordonet.

Så fungerar sökfältet – sök efter fordons- och ägariuppgifter genom att ange registreringsnummer

Starta din sökning snabbt och enkelt genom att mata det registreringsnummer som du önskar få fram ägaruppgifter på. Tjänsten täcker en bred spektrum av fordonstyper, från personbilar och motorcyklar till tyngre fordon som lastbilar och bussar. Egentligen hela Sveriges fordonsflotta kan man säga.

Få väldigt detaljerad information om bilar och andra fordon

När du trycker på sökknappen så går det fort. Din förfrågan processas snabbt och du får omfattande uppgifter om bilen eller fordonen. Sådana uppgifter kan vara:

Fordonsinformation: Modell, märke, årsmodell, färg, motorstorlek, effekt, chassinummer/VIN, utrustning, drivmedelstyp, motorprestanda, motorvolym, maxhastighet, växellåda, bränsleförbrukning, CO2-utsläpp (NEDC), ljudnivå under körning, passagerarkapacitet, airbags, dragkrok, färg, kaross, mått (längd, bredd, höjd), tjänstevikt, totalvikt, lastkapacitet, släpvikter (med och utan bromsar), axelavstånd, däckdimensioner, fälgar, EU-fordonskategori, typgodkännandenummer, och mycket mer.

Ägarinformation: Data om nuvarande och tidigare ägare med mera.

Historik: Mätarställning, ägarhistorik, besiktningsresultat, historiska händelser som olyckor eller service, fordonets status, importinformation, första registreringsdatum, datum för trafikstart, datum för senaste ägarbyte, och mer.

Finansiering/skatter: Årlig skatt, leasinguppgifter, kreditköp, obetalda skatter/avgifter, skulder och annan relevant information.

Oavsett om du är en privatperson som vill fördjupa dig i ditt nästa fordon eller är en bilhandlare som behöver exakt information om bilar och fordon så är det egentligen bara några få klick på tangentbordet eller mobiltelefonen så har du all information om bilen i din hand.

Brukarkort – reglering av utlånade fordon

Ett brukarkort för fordon är ett samlingsnamn för reglering av utlånade fordon. Brukarkortet fungerar som ett avtal, en fullmakt, ett intyg, ett medgivande, ett tillstånd och ett hyresavtal där villkoren regleras i brukarkortet. Gäller för både privatpersoner och företag.

Brukarkort för fordon: Reglering vid utlånade fordon. Ett brukarkort finns till för dig som kör en bil som du själv inte äger. Gäller för privatpersoner och företag. Läs mer.