Reglering av utlånade fordon

”Reglering vid utlånade fordon”

Inlägg

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.

Rödby-Puttgarden – viktig information

Sverige-Rödby-Puttgarden – en vanlig och snabb resa.
För resenärer som önskar smidigt resande från Sverige och mellan Danmark och Tyskland är Rödby-Puttgarden-färjan en avgörande förbindelse över Östersjön. Denna färjelinje, som kopplar Rödby på den danska ön Lolland med Puttgarden på ön Fehmarn i Tyskland, erbjuder en bekväm och effektiv transportväg. Här är all viktig information som resenärer bör känna till om Rödby-Puttgarden-färjan.

Färjelinjen och resvägen:

 1. Sträckning:
  Rödby-Puttgarden-färjelinjen sträcker sig över Östersjön och förbinder Danmark med Tyskland. Den korta överfarten mellan Rödby och Puttgarden gör den till en populär rutt för resenärer och gods.
 2. Färjeförbindelse:
  Färjelinjen drivs av Scandlines, ett av de största färjeoperatörerna i regionen. Färjorna erbjuder regelbundna och pålitliga avgångar under hela året.

Avgångar och resetider:

 1. Regelbundna avgångar:
  Färjelinjen har flera dagliga avgångar, vilket ger resenärer flexibilitet att välja den tid som passar bäst. Detta gör det till ett praktiskt alternativ för både affärsresenärer och turister.
 2. Avstånd och resetid:
  När du tar den kortare överfarten med färjan från Rödby till Puttgarden tar det 45 minuter för en 20 kilometers resa.

Avgångar och tider ser du här: Scandlines samt Öresundsbron. Med Öresundsbron kan du köpa en kombibiljett vilket inkluderar färd över Öresundsbron samt färja från Rödby till Puttgarden.

Färjfartyg och bekvämligheter:

 1. Modern flotta:
  Scandlines har investerat i en modern flotta av färjefartyg, utrustade med avancerad teknik och bekvämligheter för att göra resan trevlig och bekväm.
 2. Restauranger och service:
  Ombord på färjorna finns restauranger och kaféer där resenärer kan njuta av måltider och drycker. Det finns också butiker och andra servicefaciliteter för att göra överfarten så bekväm som möjligt.

Biljettpriser och bokning:

 1. Biljettpriser:
  Priset för biljetter varierar beroende på säsong, tid på dagen och typ av fordon. Det är rekommenderat att boka biljetter i förväg för att säkerställa plats, särskilt under högsäsongen.
 2. Onlinebokning:
  Scandlines och Öresundsbron erbjuder en enkel och användarvänlig onlinebokningsplattform där resenärer kan jämföra priser och boka sina biljetter i förväg.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd, avtal, fullmakt, intyg, medgivande m.m. och gäller för utlånade fordon.

Gäller för både privatpersoner och företag.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.