Reglering vid utlånade fordon

”Brukarkort, tillstånd köra någon annans fordon”

Inlägg

Nu finns Brukarkort.se på Youtube – Utökar sin Närvaro

Brukarkort för fordon: Reglering vid utlånade fordon. Ett brukarkort finns till för dig som kör en bil som du själv inte äger. Gäller för privatpersoner och företag. Läs mer.

Nu utökar vi med Youtube – Brukarkort för fordon

Det är med stor glädje vi meddelar att Brukarkort.se, som sedan tidigare redan är etablerade i de stora sociala medierna så som bl.a. Instagram, Facebook, X (Twitter), nu även expanderar sin digitala närvaro på YouTube.

Publiken blir allt större på Brukarkort.se med informativa artiklar tillsammans med djupgående analyser där det då blir naturligt att koppla samman publiken på ännu fler plattformar och på ett mer mångfacetterat sätt.

YouTube – möjlighet att utöka med budskap i videoformat

YouTube, världens mest populära videoplattform ger Brukarkort möjligheten att dela innehåll genom ett rikt och visuellt video format. Genom YouTube kanalen siktar Brukarkort på att presentera detaljerad och engagerande innehåll som speglar kärnan i vad Brukarkort.se står för.

Vad du kan förvänta dig av YouTube-kanalen

Följare kan förvänta sig en mångsidig mix av innehåll, inklusive instruktionsvideor, kundcase, insiktsfulla intervjuer och mycket mer som belyser hur Brukarkort bl.a. arbetar och vad som värdesätts. Varje video kommer att vara noga utformad för att ge värde, information och underhållning.

Expansionen till YouTube är inte bara ett steg för att utöka räckvidden av förståelse för Brukarkortet, utan också ett sätt att fördjupa engagemanget med fordonsägare.

Med en redan stark närvaro på Instagram, Facebook och X (Twitter)så är YouTube ett naturligt och spännande nästa steg för Brukarkort.se.

Vår första video på Youtube

Se vår första video som publicerades på Youtube eller besök vår kanal här https://youtube.com/@brukarkort

Brukarkort – reglering av utlånade fordon

Ett brukarkort för fordon är ett samlingsnamn för reglering av utlånade fordon. Brukarkortet fungerar som ett avtal, en fullmakt, ett intyg, ett medgivande, ett tillstånd och ett hyresavtal där villkoren regleras i brukarkortet. Gäller för både privatpersoner och företag.

Brukarkort för fordon: Reglering vid utlånade fordon. Ett brukarkort finns till för dig som kör en bil som du själv inte äger. Gäller för privatpersoner och företag. Läs mer.