Reglering av utlånade fordon

”Reglering vid utlånade fordon”

Inlägg

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.

MHF internationellt körkort

När du planerar att köra i ett land utanför EES, är det viktigt att du kontrollerar vilka regler som gäller där. Många länder kräver att du ska köra med ett internationellt körkort. För att kunna bevisa din behörighet att köra och vilka typer av fordon du har tillstånd att köra, är det bra och i många fall ett krav att ha en översättning av ditt körkort i form av ett internationellt körkort.

Tänk på att ett internationellt körkort inte är ett riktigt körkort utan endast en översättning av ditt svenska körkort. Du måste ha med dig ditt körkort tillsammans med det internationella körkortet när du kör utomlands.

Så skaffar du ett internationellt körkort

För dina resor utanför Europa kan du smidigt ansöka om ett internationellt körkort via Motorförarnas Helnykterhetsförbund (MHF). Genom MHF webbplats kan du snabbt erhålla ett internationellt körkort för dina körningar utomlands.

Klicka dig vidare till MHF internationellt körkort i länken nedan:

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd, avtal, fullmakt, intyg, medgivande m.m. och gäller för utlånade fordon.

Gäller för både privatpersoner och företag.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.