Reglering av utlånade fordon

”Reglering vid utlånade fordon”

Inlägg

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.

Köra bil till Lofoten

Att köra bil till Lofoten från Sverige är en oförglömlig upplevelse. Resan tar dig genom vackra landskap och över imponerande broar som förbinder öar och fastland. Längs vägen kan du njuta av dramatiska fjordar, majestätiska bergstoppar och fina små fiskebyar.

Beroende på var i Sverige du ska resa från kan det vara är en lång resa som kräver noggrant planerande och tid, men belöningen är en äventyrlig och naturskön resa till en av Norges mest spektakulära destinationer.

Den snabba vägen: E4 genom Sverige

Att köra från södra Sverige till Nord-Norge kräver en del planering. Om man väljer den snabbaste vägen tar det ungefär 18 timmar enkel väg, inklusive en båtresa på tre timmar. Alternativt kan man åka norrut till antingen Sundsvall eller Örnsköldsvik, korsa Sverige via Arjeplog och slutligen nå Bodø för att ta båten resten av vägen. Tidtabeller för båtarna finns tillgängliga på Torghatten Nord’s hemsida.

Den natursköna vägen: genom nationalparker och längs Norges kustlinje

Man kan också åka via Norge. Denna resa är längre men ger dig möjlighet att se mer av vad Norge har att erbjuda. Beroende på var i Sverige du reser från gör du enklast att du tar första snabbaste väg in i Norge och sedan åker du upp till Lofoten på Norges vägar.

En färd genom Norge till Lofoten kommer definitivt att ge dig en naturupplevelse som få länder kan matcha.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd, avtal, fullmakt, intyg, medgivande m.m. och gäller för utlånade fordon.

Gäller för både privatpersoner och företag.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.