Reglering av utlånade fordon

”Reglering vid utlånade fordon”

Inlägg

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.

Företagsleasa begagnad bil

Att företagsleasa en begagnad bil är ett smart val för företag som söker kostnadseffektiva och flexibla transportlösningar. Här kan du ta del av en kort guide varför det kan vara bra att företagsleasa en begnad bil.

Genom att välja begagnade bilar för leasing kan företag dra nytta av lägre månatliga kostnader och undvika de initiala nedskrivningarna i värde som är förknippade med att köpa helt nya fordon. Detta ger företag möjlighet att ha tillgång till pålitliga och högkvalitativa fordon utan att behöva investera stora summor kapital.

Företag har möjlighet att leasa begagnade bilar hos flera bilfirmor. Detta val innebär att ditt företag kan få tillgång till högkvalitativa bilar som är nästan nya utan att behöva ta den betydande kostnaden som är förknippad med att köpa en helt ny bil.

Förmångsbil leasing

En förmånsbil är en bil som tillhandahålls av arbetsgivaren och som den anställde får använda både i tjänsten och privat, vilket innebär olika skattekostnader beroende på vissa faktorer som val av bil.

Förare av tjänstebilar som väljer en nyare begagnad bil kan spara tiotusentals kronor i skatt, samtidigt som företagen kan sänka sina sociala avgifter. Att välja begagnade tjänstebilar kan vara ett ytterligare smart val jämfört med att köpa en helt ny bil.

Fördelar med att företagslease begagnad bil

Köper du en nyare begagnad bil av en seriös och större aktör kan du oftast räkna med att:

  • du köper en före detta leasingbilar av hög kvalitet
  • ddu får fullständig underhållshistorik
  • bilen oftast haft en eller två ägare
  • bättre underhållen

Kom ihåg att provköra en begagnad bil oavsett vem du köper den av.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd, avtal, fullmakt, intyg, medgivande m.m. och gäller för utlånade fordon.

Gäller för både privatpersoner och företag.

Ett brukarkort för fordon är ett tillstånd och avtal m.m. för utlånade fordon. Gäller för privatpersoner och företag. Beställ brukarkort här.